حساب کاربری

لطفا از حروف a-z,A-Z,0-9 استفاده نمایید - حداقل 5 کاراکتر

حداقل 8 کاراکتر

بریکس رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی محصولی است که از تغلیظ آب گوجه به دست می‌آید و با اشکال مختلفی از جمله رب گوجه فرنگی فله‌ای، کنسرو رب گوجه و رب گوجه فرنگی اسپیتک به بازار عرضه می‌شود. کیفیت رب گوجه فرنگی با پارامترهای مختلفی از جمله پارامترهای ظاهری مثل رنگ، بو، طعم و پارامترهای فیزیکی و شیمیایی سنجیده می‌شود. یکی از مهم‌ترین پارامترهای فیزیکی که باید برای سنجش کیفیت رب مورد ارزیابی قرار گیرد، شاخص بریکس رب گوجه فرنگی است. این شاخص در واقع بیانگر میزان غلظت رب گوجه فرنگی است، و در واقع هر چه بریکس رب گوجه فرنگیبالاتر باشد محصول رب، غلیظتر خواهد بود.

بریکس رب گوجه فرنگی عبارت است از نسبت مواد محلول داخل رب گوجه فرنگی که بدون در نظر گرفتن نمک، محاسبه می‌شود. برای محاسبه درجه بریکس رب گوجه فرنگی، از دستگاه رفراکتومتر استفاده می‌شود.

درجه بریکس برای کنسرو رب گوجه فرنگی معمولا بین ۲۵ تا ۲۸، برای رب گوجه فرنگی فله‌ای بین ۲۸ تا ۳۲ و برای رب گوجه فرنگی اسپتیک بین ۳۲ تا ۳۸ است. محصول رب گوجه فرنگی اسپتیک در روسیه و کشورهای اروپایی بیشترین تقاضا را دارد، که آن را از کشورهایی مثل ایران وارد کرده و سپس برای مصرف نهایی رقیق می‌کنند. تولیدکنندگانی که در ایران با اهدف صادراتی به تولید رب گوجه فرنگی می‌پردازند، باید به درجه بریکس رب گوجه فرنگی توجه ویژه‌ای داشته باشند، تا محصولی تولید کنند که استانداردهای کشورهای هدف را برآورده نماید.

منبع:www.seamerco.com

کلیدواژه : رب
ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
مقایسه محصول
X